Algemene voorwaarden/privacyverklaring

Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen van Piepenijntje.

Door een bestelling te plaatsen en tijdens het afrekening proces, gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.


Verkoper
Piepenijntje

De Pretlaan 2

2290 Vorselaar

Belgi├ź

info@piepenijntje.be

Ondernemingsnummer: BE0647.819.943


Producten
Alle foto's op de website van Piepenijntje worden zo exact mogelijk weergegeven en omschreven, en kunnen aangezien de foto's reeds eerder gemaakte bestellingen zijn afwijken van de werkelijkheid en dit zowel betreffende kleur, afmetingen en textuur van het materiaal . Voor pampertaarten is het niet mogelijk om exact dezelfde af te leveren als op de foto's aangezien wij voor onze producten afhankelijk zijn van het marktaanbod op het moment

Piepenijntje is dan ook niet verantwoordelijk voor deze afwijkingen.


Prijzen
Aangezien wij BTW-vrijstelling hebben zijn onze prijzen exclusief BTW en exclusief verzendingskosten.

De verzendingskosten worden berekend op basis van het gewicht van uw bestelling.
U kunt kiezen tussen verzending via Bpost of afhaling. Indien u de goederen zelf komt ophalen, worden er geen verzendingskosten aangerekend.


Verzending en levering
Verzendings- en leveringskosten worden afzonderlijk vermeld. Indien het leveringsadres foutief werd ingevuld is dit de verantwoordelijkheid van de koper en kan dit aanleiding geven tot extra kosten.


Overmacht
Wij zijn niet aansprakelijk voor een vertraging in de uitvoering of voor een niet-uitvoering van onze verbintenissen omwille van gebeurtenissen buiten onze normale controle, inbegrepen productieonderbrekingen, moeilijkheden bij aanvoer of tekorten aan grondstoffen, werkkrachten, energie of transport of vertragingen in transport, stakingen, lock-outs, werkonderbrekingen of andere collectieve arbeidsgeschillen, die hetzij onszelf, hetzij onze leveranciers raken, en dit zelfs indien deze gebeurtenissen voorzienbaar zijn.


Klachten
Klachten dienen, om ontvankelijk te zijn, ons toe te komen:

- in geval van klacht wegens niet-conforme levering, acht dagen na de levering

- in geval van verborgen gebreken, acht dagen na ontdekking van het gebrek of na het moment waarop dergelijke ontdekking redelijkerwijze had kunnen gebeuren.

Het in ontvangst nemen van de goederen door de koper dekt elk mogelijk gebrek of niet-conformiteit die dan kon worden vastgesteld.


Privacyverklaring

Door te bestellen op de webshop van Piepenijntje, staat de koper uitdrukkelijk toe over te gaan tot de verwerking en het gebruik van zijn/haar persoonsgegevens voor doeleinden zoals de administratie van het klantenbestand, het beheer van de bestellingen, leveringen en facturen, het opvolgen van de solvabiliteit, marketing en reclame. De verwerking voor marketingdoeleinden en de geïndividualiseerde reclame gebeurt enkel indien de klant zich hiertoe uitdrukkelijk akkoord heeft verklaard tijdens het orderproces. Piepenijntje zal de gegevens niet mogen overmaken aan derden. De koper heeft voor alle gegevens het recht op inzage en verbetering. De koper heeft ten allen tijde het recht om zich kosteloos te verzetten tegen de verwerking voor direct marketing doeleinden.